Zangles

Wil je heel graag zingen maar durf je (nog) niet zo goed? Wil je meer leren over hoe jij jouw stem het beste tot zijn recht kunt laten komen? Heb je vaak keelpijn na het zingen en wil je daar vanaf? Wil je bepaalde nummers zingen maar lukt het niet omdat je niet weet hoe?

Kom dan zangles volgen bij mij!

“Mijn overtuiging is dat iedereen kan leren zingen met de juiste aandacht en coaching.”

Zingen kan een ongrijpbaar instrument zijn, je ziet het niet en toch wil je het begrijpen en zo laten klinken zoals jij dat wil. Mijn overtuiging is dat als je met het juiste repertoire, de juiste techniek en de juiste coaching aan de slag gaat, jij je stem kunt begrijpen en laten klinken zoals jij het wil!

Vanuit een eigen lespraktijk en muziekstudio aan huis bied ik privé- en duozanglessen aan in Nieuwerkerk aan den IJssel. De zanglessen zijn voor iedereen: alle leeftijden en ieder niveau, iedereen is welkom!

Samen gaan we op zoek naar de mogelijkheden van je stem en wat jij er graag mee zou willen kunnen en doen. Ik werk met verschillende methodes waaronder CVT en EVT.

Je mag zelf je repertoire kiezen waarbij ik natuurlijk graag help. Ik geef les in alle muziekstijlen maar ik ben gespecialiseerd in lichte muziek (pop, jazz, rock) en musical.

Naast zangles geef ik ook les in het spelen van bijvoorbeeld gitaar of piano in combinatie met zang.

Twee keer per jaar organiseer ik een leerling concert op een echt podium waarbij jij jezelf kunt presenteren en kunt laten horen wat je geleerd hebt aan een echt publiek! Sleutelbegrippen in al mijn lessen zijn: persoonlijke aandacht, kwaliteit, persoonlijke groei, ontdekken en plezier in het zingen.
Leerlingconcert
Leerlingconcert

Geen geld voor de voetbalclub⚽, muziekles🎸, dansles🩰, kickboksen🥊, turnen🤸 of judo🥋? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt contributie of het lesgeld.